Corleora Workshops & Sieradenparty's/>

				<h1><span></h1>
				
				<ul class=

Orakel snuffelen

Orakel snuffelen, de basisworkshop


Workshop Orakel snuffelen voor groepen, op locatie Orakel snuffelen is een vrolijke en spontane workshop. Iedereen zal onwijs veel plezier beleven. Ook wie het allemaal een beetje 'eng of vreemd' vindt, zal enthousiast zijn over deze bijzonder eigentijdse workshop.
Dames, meisjes, heren of jongemannen, het maakt niet uit. Spiritueel ingesteld of juist helemaal niet, iedereen vanaf een jaar of 14 kan meedoen. Begrijpend kunnen lezen en kaarten kunnen schudden is voldoende.

Voor alle duidelijkheid: bij Corleora gaan we niet in een glazen bol naar de toekomst kijken. Het is juist de bedoeling om erg bewust te zijn van het heden. Hoe doe / zie ik de dingen nu? Welk ander inzicht kan mijn blikveld verruimen?
En natuurlijk is het orakelen op zichzelf al erg leuk om een keer te doen.

Je leert pendelen, kaarten en runenstenen te leggen en te lezen en de I-Tjing te raadplegen.

Door orakels te raadplegen, krijgt je andere (dus meer) inzichten. Sommige orakels helpen bij het maken van keuzes.

Een orakel is een wijze raadgever. Als je advies nodig hebt in een bepaalde situatie of relatie zijn tarotkaarten, de Kabbala, astrologiekaarten, de Ogham of de Runen stenen en I Tjing munten een goede keuze. Daarnaast zijn er nog andere orakels die hun wijsheden met ons willen delen, zoals dieren, elfen, aboriginals en indianen. Ze zijn de moeite van het bekijken zeker waard.

Alle orakels hebben met elkaar gemeen dat, of je nu een vraag stelt of niet, er een bepaald inzicht wordt verschaft. Je gaat er misschien op een andere manier door naar een situatie kijken en wellicht daardoor zelf kiezen voor net een andere oplossing dan je anders gedaan zou hebben. Ook kan een orakel je onzekerheid wegnemen.


Orakel snuffelen voor gevorderden


We beginnen deze workshop met het verkort oefenen van de eerder geleerde pendeltechnieken. Daarna wordt er gekozen uit de volgende orakels: Raider Waite Tarot, Inner Child Tarot, Kabbala, Ogham houtjes, Astrologiekaarten, Schelpenorakel, Zeemeerminnen en Dolfijnen, Tools of arcturians van Janosh, het Dolfijnenorakel, Indiaanse medicijnmannen, Indiase Karma kaarten, Moeder Aarde kaarten, Het dierenorakel der Druïden, Waarzeggen met kristallen (11 en 22 edelstenen), De helende engelen, Het Godinnenorakel, Lenormandkaarten en Nostradamus.

Daarnaast zijn er nog orakels waaruit 1 kaart wordt getrokken: Elfenorakel, Het orakel van de droomtijd, Wijsheidskaarten, Het Astro liefdes orakel en Bron van Wijsheid.